Uređenje doma – boje, stilovi i tehnike

Original price was: € 26,28.Current price is: € 20,44.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Ako želite potpuno promijeniti te osvježiti izgled vašeg doma, najbrži i najprihvatljiviji način je pomoću boje. Međutim, opsežan izbor boja i efekata koji se bojenjem mogu postići mogu vam prouzročiti probleme već i kod najjednostavnijih odluka. Prije no što donesete konačnu odluku, pogledajte sve ideje predstavljene u ovoj knjizi.

Knjiga Uređenje doma je praktičan vodič o percepciji boja, koje sheme boja su međusobno komplementarne (jer ne postoji loša boja: samo loše kombinacije), i kako ih postići.

Počinje sa nekoliko poglavlja, pri čemu svako istražuje drugačije boje (na primjer, pastelne boje ili mediteranske nijanse), pokazujući kako ove palete izgledaju u kombinacijama te sa harmonijskim ili kontrastnim bojama. Potom slijedi opsežan vodič kroz odabir efekata koji se postižu bojenjem te efektima miješanja i usklađivanja sa bojama i predmetima i namještajem u prostoriji. Također ćete naći praktičan savjet o tome trebate li svoj projekt pokušati izvesti sami ili za to trebate profesionalca.

Godina

Format

28 x 22

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

240

SKU: 978-953-251-112-3 Kategorija: Oznake: , ,