Važno je putovanje, a ne odredište

 16,00

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

»Uživajte u svakom trenutku i ISTINSKI doživite bogatstva svijeta.«
— The Daily Mail

Posvetite vrijeme sebi i povežite se sa svijetom i prirodom oko sebe te polaganim tempom krenite na 40 avantura. Svako od ovih putovanja odvija se pješice, biciklom, plovilom ili vlakom i omogućuje vam da na svome putu upijate povijest, uživate u krajolicima i upoznajete izvanredne ljude.

Bilo da lutate »Ružičastim gradom« Petrom, uživate u nezaboravnoj ljepoti Zapadnog škotskog visočja ili Nilom plovite u prošlost, ova putovanja pružit će vam gozbu za osjetila i hranu za dušu.
Putovanja su popraćena tekstovima autora Carla Honoréa i ilustracijama koje vas korak po korak vode kroz svaku lokaciju.

Biografija autora
Carl Honoré autor je bestsellera, novinar i tzv. »otac sporog pokreta«. Carl putuje svijetom i drži dinamične govore koji su puni uvida, inspiracije i humora. Njegovi TED razgovori imaju milijune pregleda.

Kevin i Kristen Howdeshell, poznati kao »The Brave Union«, supružnici su iz Kansas Cityja. Počeli su surađivati prije deseta godina dok su zajedno studirali. Njihov kreativni studio usmjeren je pretežito na pripovijedanje kroz ilustraciju.

Dob: 7+

Godina

Format

29 x 24

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

, ,

Broj stranica

96

SKU: 978-953-0-62362-0 Kategorije: , Oznaka: