Vjenčanje s Buddhom

 13,67

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Ljubav mi je uvijek potrebna i čini se da mi je potrebnija nego drugim ženama. Bez nje ne mogu disati i ne znam živjeti. Svoju ljubav držim u ustima, skrivam pod jastukom, stavljam u vaginu, ispisujem na papir.
Ponekad žena vodi ljubav sa svinjom samo da bi se kasnije poput Feniksa izdigla iz pepela. Za ženu j e to neka vrsta rada na sebi…

S nekim muškarcima, samo kad je njihov penis u nama, osjećamo da nam pripadaju, a onda čim izađu iz kreveta mogu postati i stranci koje kao da nikada prije niste vidjele. Žene koje plaču za muškarcima nalik su na traku magnezija koji plavičasto izgara.

U Japanu su muškarci i žene i dalje poštivali vrijednosti kao što su: žena se ne smije ustati iz kreveta poslije muškarca; žene ne smiju muškarcima dozvoliti ulazak u kuhinju; žene ne smiju govoriti prosto kao muškarci; žene ne smiju hodati gole više od pet minuta, čak ni nakon seksa.

Na svijetu postoje fizički, emocionalno i financijski zdravi muškarci koji znaju što žele, no oni izgleda ne žive u New Yorku.

Godina

Format

16 x 24

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

208

SKU: 978-953-201-658-1 Kategorije: , , Oznake: , , ,