Vodič za dame: kako uloviti bogatog muža

 17,12

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Kitty Talbot potrebno je pravo malo bogatstvo. Točnije, potreban joj je bogati suprug. Naposljetku godina je 1818. i Kitty nema baš puno mogućnosti da dođe do novca kojim bi podmirila dug nastao očevim kockanjem i pobrinula se za četiri mlađe sestre.

Kitty, srećom, nije bolećiva djeva koja zdvaja nad nesretnim kartama koje joj je život dodijelio. Nema ni vremena za to, na raspolaganju joj je tek dvanaest tjedana. Ulazak u londonsko visoko društvo jedini je način da ostvari svoj cilj i tako zadrži obitelj na okupu i omogući sestrama da budu ono što jesu te se jednoga dana udaju iz ljubavi. No to je neizvedivo bez novca.

U nemilosrdnom okruženju visokog društva Kitty će morati iskoristiti svu svoju lukavost i snalažljivost kako bi se uspela na društvenoj ljestvici. Jedini koji je prozreo njezine planove jest lord Radcliffe, odlučan da je osujeti po svaku cijenu. Ali Kitty neće dopustiti da joj itko – pa čak ni pronicljivi lord – stane na put…

Vodič za dame: kako uloviti bogatog muža – prvijenac engleske spisateljice Sophie Irwin koji se prevodi na više od 25 jezika – neodoljiv je roman o nekonvencionalnoj, oštroumnoj i iznimno šarmantnoj junakinji koja, unatoč svim preprekama koje društvo postavlja pred nju, uzima sudbinu u vlastite ruke.

Neustrašivo, duhovito i inteligentno. Čitatelji Jane Austen i gledatelji Bridgertona
bit će oduševljeni.
Nita Prose

Kakva poslastica od priče!
Sophie Kinsella

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

348

SKU: 978-953-372-013-5 Kategorije: , ,