Vrijeme otkrivanja

 5,29

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Dvije mlade žene, dvije različite generacije, bremeniti put samospoznaje odvest će na suprotne krajeve svijeta. No kada se novi i stari svijet sudare, hoće li ulozi biti previsoki?

1958.

Gabrijela žudi za bijegom iz sumorne svakodnevice poslijeratne Jugoslavije i svoje malene ribarske zajednice na Korčuli, ali i ne pomišlja na to da će biti prognana na Novi Zeland – postati imigrantica, kućna pomoćnica tajanstvenom i osornom Roku, i živjeti s tajnom koju se ne usuđuje otkriti.

1989.

Luisa, Gabrijelina kći, potajno odlazi u potragu za tajnama iz obiteljske prošlosti. No neke odluke imaju teške posljedice, a Luisa će na svojem putovanju Jugoslavijom, u kojoj bukte građanski nemiri, doživjeti kulturne šokove i vrlo mračne susrete.

Može li jedan trenutak, u kojemu se sve mijenja, ispraviti nepravde iz prošlosti?

“Želimo više hrvatsko-novozelandskih romana, osobito s ovoliko stila i sadržaja.” – New Zealand Herald

“Priča o prevladavanju trauma i novim počecima koja pokazuje koliku važnost ljubav i obitelj imaju u procesu zacjeljivanja rana.” – Karen McMillan

P. J. McKay sa suprugom Johnom živi u Aucklandu, na Novom Zelandu, a uvijek ih razveseli posjet jednog od trojice sinova. Voli biti u formi i družiti se dok šeće, skiće, kuha, raspravlja o knjigama, pije vino – i putuje, naravno. Vrijeme otkrivanja njezin je debitantski roman.

Godina

Format

19 x 12

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

352

SKU: 978-953-360-554-8 Kategorije: , Oznake: , , ,