Zaboravljeni sin

 10,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Roman “Zaboravljeni sin” emotivna je i topla ljudska priča pretočena u roman pisan u formi dnevničkih bilježaka. Mislav je dvadesetogodišnjak s blažim teškoćama u razvoju, koji se nakon šesnaest godina boravka u školi za djecu s posebnim potrebama vraća u rodno selo, u svoju obitelj. Njegov brat i sestra kao i susjedi, do tada uopće nisu znali za njega, pa se mladić nađe u potpuno novom okruženju i novim odnosima, istrgnut iz svijeta u kojem je živio i na koji je navikao. Mislav teško prihvaća novu okolinu, ali kad upozna djevojku Jasenku, njegov život obogaćuje jedan do tada nepoznat osjećaj ‒ mladenačka ljubav.

Roman ispovijesti, opažanja, dvojbi i razmišljanja divnoga, neiskvarenog mladića s naivnom dušom djeteta, namijenjen je kako mladim tako i starijim čitateljima koji će zasigurno nakon pročitane posljednje stranice ostati duboko dirnuti pričom.

Roman “Zaboravljeni sin” objavljen je na njemačkom, slovenskom, španjolskom i engleskom jeziku, a uskoro će biti objavljen i na japanskom i kineskom. Godine 2002. uvršten je na Ibby Honour List u Bazelu u Švicarskoj, na koju se uvrštavaju djela sa snažnom humanom porukom.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

148

SKU: 9789531421096 Kategorije: ,