Zeleni dom

 18,45

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Život s biljkama obogaćuje naše okruženje, potičući usto osjećaj opuštenosti i blagostanja

Popularni norveški vrtlar Anders Røyneberg u ovoj bogato ilustriranoj knjizi pokazuje nam kako uz pomoć biljaka možemo obogatiti svoje okruženje i stvoriti u svom domu zelenu oazu, bez obzira na to je li riječ o velikoj kući s okućnicom ili, kao u Andersovu slučaju, malom gradskom stanu.

Zeleni dom priručnik je koji će vas nadahnuti da se prepustite ljepoti biljaka i otkrijete radost i  mnoge dobrobiti koje suživot s njima donosi. U knjizi ćete naći vodič za sobno bilje kao i mnoštvo preporuka i korisnih savjeta o tome koje su biljke najbolje za vaš dom, kako ih odabrati, posaditi i njegovati i, na koncu, kako postići da napreduju i uljepšavaju vam cijeli životni prostor: od dnevne i spavaće sobe preko kuhinje i blagovaonice do kupaonice i hodnika.

Ovo je knjiga o biljkama koje imaju osobnost i namijenjena je modernim (i miroljubivim) ljudima koji promiču ideju očuvanja našeg planeta i zelenog stila života.

 

O autoru

 ANDERS RØYNEBERG (1980.) ljubav prema biljkama počeo je pokazivati još u djetinjstvu, odrastajući na farmi u jednom norveškom selu. Globalnu popularnost stekao je kao @arcticgardener, koji na Instagramu ima više od sto tisuća oduševljenih pratitelja. Ovo je njegova prva knjiga. U Norveškoj je dosad doživjela devet izdanja i prevedena je na deset svjetskih jezika.

Godina

Format

24 x 17

Uvez

Tvrdi

Autor

Izdavač

Broj stranica

160

SKU: 9789535205333 Kategorije: ,