Zima u nama

 17,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Katkad nam život izmakne iz ruku: nepredviđeni događaji poput iznenadne bolesti, smrti voljene osobe, prekida veze ili gubitka posla mogu nas posve izbaciti iz tračnica. Takva razdoblja iskoraka iz uobičajenog toka života usamljenička su i neočekivana.

U svojoj dojmljivoj osobnoj ispovijesti, prožetoj pričama iz književnosti, mitologije i svijeta prirode, britanska spisateljica Katherine May poziva nas da promijenimo način na koji se odnosimo prema teškim razdobljima u svome životu, dijeleći s nama smjernice za preobrazbu takvih životnih razdoblja, onih zima u nama što prethode pojavi novoga godišnjeg doba, novog života.

Knjiga Zima u nama dirljiva je i utješna meditacija o razdobljima života provedenima u mirovanju, trenucima kad se povlačimo iz svijeta da se oporavimo od životnih udaraca. Katherine May pokazuje nam kako ih prebroditi zahvaljujući mudrosti spoznaje da su, poput godišnjih doba, naše zime i ljeta zapravo plime i oseke života.

„Predivna knjiga…“
New York Times

„Lijepa i ljekovita kao i sama zima…“
Elizabeth Gilbert

„Očaravajuće štivo…“
Guardian

***

„Zima u nama pokazuje da postoji dostojanstvo u otpuštanju, uzmicanju i dopuštanju sebi da se bez žurbe oporavimo u tišini tame… May iskrenim i preciznim jezikom dočarava smisao, ljepotu i skrivenu snagu naših emocionalnih krajolika u stanju mirovanja.“
Wall Street Journal

„Katherine May pronicljiva je promatračica emocionalnih obeshrabrenja s kojima se suočavamo u životu.“
New York Times

„Pišući o teškom razdoblju kroz koje je prolazila, Katherine May pokazuje nam kako da prihvatimo i izdržimo nedaće te naučimo nešto iz njih.“
People Magazine

„Autorica unosi poetsko viđenje i neočekivanu komediju u ovo zanosno slavljenje teških razdoblja u životu.“
The Observer

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

220

SKU: 978-953-372-040-1 Kategorije: ,