Život u svjetlosti – Joga za samoostvarenje

 16,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Bestseler New York Timesa

Ostvarite svoj puni potencijal i istinski spoznajte sami sebe uz inovativni vodič Deepaka Chopre o filozofiji i praksi joge

Raja-joga, ili kraljevska joga, najuzvišenija je i najvažnija od svih tradicija joge – ona je sveobuhvatan put k osobnoj transformaciji koji nadilazi sve postojeće pristupe blagostanju i iscjeljenju. Bez obzira na to što poduzimate da biste poboljšali svoj život, raja-joga može vam pomoći da ostvarite svoje težnje, jer ona svako isku­stvo, ma koliko maleno, odnosi u svjetlost. Učeći živjeti u svjetlo­sti, svjesno prihvaćate svoje istinsko ja neograničenih mogućnosti, bez briga i ograničenja.

Nove spoznaje o socijalnoj i emocionalnoj inteligenciji, moći pa­žnje, svijesti o tijelu i energiji, disanju, cjelovitosti i transcenden­tnosti, kao i originalne ilustracije položaja joge (prilagođene svim razinama umijeća, od početnika do entuzijasta), Život u svjetlosti čine najboljim vodičem za putovanje u uzbudljivu i prosvjetljujuću budućnost.

Deepak Chopra i Sarah Platt-Finger u ovom revolucionarnom djelu nude jedinstven program koji će vas odvesti do samospozna­je, blaženstva i cjelovitosti. Uz praktičan 30-dnevni plan, koji će vam pomoći da odbacite ograničavajuće navike i štetne obrasce, te 54 inspirativna i obnavljajuća položaja joge, Deepak i Sarah na­dahnut će vas za temeljite promjene koje će vas dovesti do jedin­stva uma, tijela i duše.

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

296