kupi knjigu

INTERNET KNJIŽARA

Prijava Registracija

Područja


Pregled


Vrt

- SUPER PONUDA -

Hrvatsko kiparstvo XIX. i XX. stoljeća

Poljoprivreda

Iscijelite sami sebe

Mali priručnik za ...

Prijava na newsletter

Slušajte svoje tijelo, svoga najboljeg prijatelja na Zemlji

Slušajte svoje tijelo, svoga najboljeg prijatelja na Zemlji

Lise Bourbeau

Godine 1987. LISE BOURBEAU počela je prenositi svoje ideje u knjige kao dodatak svojim radionicama i seminarima. Njezine je knjige čitateljstvo izvrsno primilo. Njezin jednostavan i izravan pristup temama koje su naraštajima bile pogrešno tumačene i nejasne, bio je osvježavajući i dobrodošao. Gđa Bourbeau napisala je knjige koje se bave odnosima roditelja i djece, osjećajima i opraštanjem, financijskim obiljem, metafizičkim uzrocima bolesti itd.

U svijetu postoji raširena potreba za ravnotežom – na razini pojedinca i na globalnoj razini. Ljudi traže sreću i unutarnji mir. U svijetu kaosa i nesigurnosti, gdje ih možemo pronaći? Odgovor leži u nama.

LISE BOURBEAU uzet će vas za ruku i korak po korak odvesti dalje od "pakiranja vlastitog padobrana" natrag u jasan i svjež život koji plovi od Univerzalnog izvora. Ponudit će vam alat da popravite sve što je pogrešno u vašem životu i izgradite čvrste temelje za vašu unutarnju kuću – temelje koji su prostrani kao i globalno selo. U ovoj knjizi, Lisa Bourbeau će vam pomoći da izgradite intiman, koristan i čvrst odnos s najvažnijom osobom u vašem životu – s vama samima.

Godine 1998. LISE BOURBEAU bila je svjetski poznata autorica 11 uspješnica izdanih na francuskom jeziku koje su se prodale u više od 700000 primjeraka u cijelom svijetu. Knjiga "Slušajte svoje tijelo, svoga najboljeg prijatelja na Zemlji" prevedena je na engleski, španjolski,  njemački, talijanski, a sada evo i na hrvatski jezik.

SLUŠAJTE SVOJE TIJELO, SVOGA NAJBOLJEG PRIJATELJA NA ZEMLJI jednostavan je i opširan vodič koji će čitateljima pomoći da pronađu mir, ljubav i sklad. Ta je knjiga put prema Božanskom.

Bodovi: 11,00
Pri svakoj kupovini prikupljate bodove, a za određeni broj bodova dijelimo vrijedne poklone. Prikupljati bodove možete samo ako ste registrirani korisnik.
Cijena: 145,01 kn
Dodaj u favorite Dodaj u košaricu kom

Komentari

Vaše ime:
Komentar:

Korisnički kutak

Prijava na newsletter

Novo u našem izlogu

Pokloni

Za prikupljenih 500,00 bodova darujemo poklon knjigu.

Mehanički čovjek

Top lista beletristike

Top lista publicistike

Michael Newton

Barbara Ann Brennan

Knjige po 10,00 kuna

Knjige po 20,00 kuna

Kuharice

Rječnici

Dr. David R. Hamilton