kupi knjigu

INTERNET KNJIŽARA

Prijava Registracija

Područja


Pregled


Tinkture

Društvene igre

Billy

Vrt

- SUPER PONUDA -

Hrvatsko kiparstvo XIX. i XX. stoljeća

Poljoprivreda

Iscijelite sami sebe

Mali priručnik za ...

Prijava na newsletter

Pozitivna energija

Pozitivna energija

Judith Orloff

Neprestano jurite i borite se s kroničnom iscrpljenošću? Očajni ste, pretjerano predani i plašite se reci "ne"? Opažate li na sebi tragove očnjaka energetskih vampira koji su vas potpuno isisali?
Poplava nasilja u vijestima ostavlja vas potpuno shrvanima? Ako je tako, podlegli ste prikrivenoj energetskoj krizi. Za rješavanje toga problema neće biti dovoljna tradicionalna rješenja poput
kvalitetne prehrane, dovoljnog spavanja i vježbanja, Napokon su vam na raspolaganju potpuni napuci koji će vas osloboditi osjećaja neprestane iscrpljenosti i omogućiti vam da živite poletnije; program pozitivne energije koji je sastavila dr. Judith Orloff.

Dr. Orloff je utemeljiteljica energetske psihijatrije, novoga područja koje se bavi suptilnim energetskim sastavnicama zdravlja i ponašanja. Energetska psihijatrija sjedinjuje praksu klasične medicine s najnovijim znanstvenim saznanjima o suptilnim energijama koje su mnoge međukulturalne tradicije iscjeljivanja štovale kao životnu silu, U knjizi Pozitivna energija dr. Orloff objašnjava tu uzbudljivu, novu disciplinu te otkriva kako je, slijedeći je, osmislila deset najvažnijih naputaka za povećanje energije, poboljšavanje odnosa i suprotstavljanje energetskim vampirima.

Bodovi: 12,00
Pri svakoj kupovini prikupljate bodove, a za određeni broj bodova dijelimo vrijedne poklone. Prikupljati bodove možete samo ako ste registrirani korisnik.
Redovna cijena: 145,01 kn
Cijena: 130,00 kn
Dodaj u favorite Dodaj u košaricu kom

Komentari

Vaše ime:
Komentar:

Korisnički kutak

Prijava na newsletter

Novo u našem izlogu

Pokloni

Za pojedinačne narudžbe preko 500,00 kn darujemo poklon knjigu.

Rezervni ljudi

Top lista beletristike

Top lista publicistike

Michael Newton

Barbara Ann Brennan

Knjige po 10,00 kuna

Knjige po 20,00 kuna

Kuharice

Rječnici

Dr. David R. Hamilton