BOLESTI SRČANIH ZALISTAKA

 46,45

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Autori su pripremili opsežan pregled sadašnjeg znanja o bolestima srčanih zalistaka, sigurno najbolju publikaciju o tome problemu na hrvatskom jezičnom području. Ova knjiga donosi najmoderniju sintezu znanja iz toga područja koje je – nakon duge stagnacije – opet u brzome razvoju. Ovo je sigurno najbolji pregled o patoanatomiji, fiziologiji, simptomatologiji, dijagnostici i terapiji valvularnih oboljenja koji je nastao primjernom suradnjom kardiologa i kardiokirurga.
Knjiga predstavlja obveznu lektiru ne samo za kardiologe i kardiokirurge, one u izobrazbi i one već etablirane u praksi, nego i za liječnike opće prakse koji su sve češće suočeni s novodijagnosticiranim valvularnim oboljenjima, kao i s pacijentima koji su već bili podvrgnuti kirurškim zahvatima. Niz poglavlja o prirođenim i stečenim valvularnim oboljenjima, s detaljnim analizama, dijagnostikom i terapeutskim mogućnostima pruža najbolji pregled današnjeg znanja na tome području. Naročito se mora istaknuti niz izvrsnih poglavlja o modernoj ehokardiografskoj dijagnostici te analiza kirurških indikacija kod raznih valvularnih grešaka, kao na primjer indikacija kod asimptomatske aortne stenoze i mitralne insuficijencije.
Ova knjiga donosi i pregled novijeg razvoja na području valvularnih oboljenja, transkateterske implantacije aortne valvule, resinkronizacijske terapije kod mitralne insuficijencije te novih metoda liječenja mitralne insuficijencije, kao i važne informacije o valvularnim oboljenjima u trudnoći i u sportaša.
Ova se publikacija može preporučiti svim liječnicima koji se nađu suočeni s valvularnim oboljenjima i predstavlja vrlo dobar uvod u to područje za studente medicine i za druge zdravstvene suradnike.

Godina

Format

28 x 22

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

, ,

Broj stranica

359

SKU: 978-953-167-244-3 Kategorije: ,