Taj opasni svijet

Original price was: € 23,23.Current price is: € 20,91.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Cunamiji, zemljotresi, vulkani, uragani, pandemije, kozmička zračenja, gama udari iz svemira, komete koje se sudaraju i asteroidi – sve to zabrinjavalo nas je s vremena na vrijeme, ali sada je postalo pozadinska buka naše kulture. Jesu li prirodne katastrofe zaista vjerojatnije i češće nego što su bile prije? Pogoršavaju li se stvari? Gube li se granice između prirodnih katastrofa i onih koje je izazvao čovjek? Jesmo li mi dio problem? Ako je tako, što možemo učiniti u vezi tog?

U knjizi Taj opasni svijet, pisac koji je dobio Nagradu generalnog guvernera Marq de Villiers istraživao je ta pitanja u trenutku u kojem postoji velika potreba za razumijevanjem opasnosti s kojima se susrećemo, za djelovanjem na način koji neće pogoršati stvari, i za time da se pripremimo najbolje što možemo za neizbježne katastrofe.

U vezi nekih prirodnih kataklizami ne možemo učiniti ništa, ali u vezi nekih drugih možemo učiniti mnogo toga.

Taj opasni svijet pomaže nam da shvatimo što je što, i iznosi neke provokativne ideje za ublažavanje štet koju takve kataklizme mogu izazvati nama i našem svijetu.

Taj opasni svijet je briljantan i izazovan pogled na stvari koje slijede, i na stvari koje možemo učiniti kako bismo utjecali na svoju budućnost.

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

337

SKU: 978-953-289-035-8 Kategorija: Oznake , , , , , ,