Budi kao Coco Chanel

 12,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Neka Coco Chanel bude vaša osobna trenerica!

U ovoj knjizi pronaći ćete sve životne lekcije kultne francuske dizajnerice.

 

Coco Chanel. Te nas dvije riječi odmah asociraju na modu, žene i Pariz! Gabrielle Chanel, poznatija kao Coco, nije bila samo briljan­tna modna dizajnerica koja je pokrenula revoluciju u odijevanju žena, nego je, bez sumnje, i prva influenserica u povijesti.

 

I pola stoljeća nakon smrti u vlastitom apartmanu pariškog hotela Ritz, Coco Chanel i dalje nadahnjuje mnoge diljem svijeta.

Njezina ostavština mnogo je veća od promjene pogleda na žensko tijelo. Njezin snažan karakter, sposobnost da se nametne u muškom svijetu i prije svega njezina nepokolebljiva odlučnost, bogatstvo su njezine osobnosti i njezin potpis za vječnost.

 

Francuska novinarka Aurélie Godefroy vodi nas u svijet slavne Mademoiselle kako bi iz svake od nas izvukla ono najbolje. Coco Chanel nije bila samo žena koja je započela modnu revoluciju dizajnirajući hlače za žene nego je bila i fe­ministica, avangardna, inovativna, hrabra i uspješna žena sa stilom. Saznajte kako životne lekcije jedne od najutjecajnijih osoba dvadesetog stoljeća možete primijeniti i u svom svakodnevnom životu i postati inovativna, chic, hrabra i uspješna žena poput nje.

 

„Želim biti ono što će se tek dogoditi.“

Coco Chanel

Godina

Format

20 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

156

SKU: 9789535205579 Kategorije: ,