Civilizacija, danas i sutra 1 i 2

Original price was: € 59,72.Current price is: € 53,75.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Ovo je jedinstveno djelo, u dvije knjige, koje na hrvatskom jeziku nema paralele, a teško bismo i u svjetskoj, bilo znanstvenoj bilo popularnoj literaturi naišli na djelo takvih ambicija i takvih opsega.

Autor, Milan Mesarić pravi je suvremeni homo universalist, tip renesansnog čovjeka poznavatelja vrlo različitih područja, ali sve ono o čemu piše, poznaje do u detalje zahvaćajući u samu srž problema.

U prvom dijelu autor prikazuje metode i filozofiju globalizacije, čiji su pokretači osnovnu pozitivnu ideju izokrenuli u pogubnu praksu koja ozbiljno prijeti uništenjem cjelokupne civilizacije.

U drugom dijelu autor izlaže poglede i doktrine suvremenih znanstvenika i filozofa koji govore o mogućnostima drugačijeg, općekorisnog gledanja na svijet, čovječanstvo i pojedinca.

U trećem dijelu M. Mesarić govori o sve većem utjecaju učenja orijentalnih mistika na Zapadu i o znanstvenim dokazima da su njihova učenja u skladu sa saznanjima suvremene fizike.

Četvrti dio posvećen je mogućnostima i dostignućima komplementarne medicine koja je paralelna suvremenoj kliničkoj zapadnjačkoj medicini. Autor nam pruža uvid u velike mogućnosti alternativnog pristupa zdravlju.

Djelo je od ogromne važnosti na samo za one koje zanima boljitak cjelokupnog čovječanstva, već će svaki pojedinac u ovom opsežnom djelu naći mnogo štošta čime će poboljšati vlastiti život.

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor