De Bonov tečaj razmišljanja – moćni alati za preobrazbu načina razmišljanja

Original price was: € 15,39.Current price is: € 11,95.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Je li način na koji razmišljate poput boje vaših očiju – nešto s čime ste rođeni i što ne možete promijeniti? Ili je razmišljanje vještina koju vježbanjem možemo poboljšati kao plivanje, tenis ili kuhanje?

U ovoj praktičnoj knjizi Edward de Bono izlaže jednostavne, ali moćne alate pomoću kojih možemo optimalizirati svoje razmišljanje, donošenje odluka i rješavanje problema. Većina pogrešaka u razmišljanju jesu pogreške u percepciji, a upravo u tome pomažu ovi alati.

Naučite: Kako pojačati procese razmišljanja razvijajući percepciju. Kako najbolje iskoristiti umijeće razmišljanja i na koji način se razmišljanje razlikuje od inteligencije. Kako donositi odluke, suočiti se s emocijama i vrijednostima fokusirajući se istovremeno na budućnost.

Edward de Bono, izumitelj pojma “lateralno razmišljanje” smatra se vodećim svjetskim autoritetom za izravno poučavanje razmišljanja kao vještine. Autor je više od 60 knjiga, a njegove metode se naširoko primjenjuju u mnogim zemljama. Savjetnik je multinacionalnih kompanija, a surađuje i s obrazovnim ustanovama koje pomažu pojedincima da povećaju svoje sposobnosti razmišljanja.

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

153