Pozitivna energija

 17,25 ~ 129,97 kn

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Neprestano jurite i borite se s kroničnom iscrpljenošću? Očajni ste, pretjerano predani i plašite se reci “ne”? Opažate li na sebi tragove očnjaka energetskih vampira koji su vas potpuno isisali?
Poplava nasilja u vijestima ostavlja vas potpuno shrvanima? Ako je tako, podlegli ste prikrivenoj energetskoj krizi. Za rješavanje toga problema neće biti dovoljna tradicionalna rješenja poput
kvalitetne prehrane, dovoljnog spavanja i vježbanja, Napokon su vam na raspolaganju potpuni napuci koji će vas osloboditi osjećaja neprestane iscrpljenosti i omogućiti vam da živite poletnije; program pozitivne energije koji je sastavila dr. Judith Orloff.

Dr. Orloff je utemeljiteljica energetske psihijatrije, novoga područja koje se bavi suptilnim energetskim sastavnicama zdravlja i ponašanja. Energetska psihijatrija sjedinjuje praksu klasične medicine s najnovijim znanstvenim saznanjima o suptilnim energijama koje su mnoge međukulturalne tradicije iscjeljivanja štovale kao životnu silu, U knjizi Pozitivna energija dr. Orloff objašnjava tu uzbudljivu, novu disciplinu te otkriva kako je, slijedeći je, osmislila deset najvažnijih naputaka za povećanje energije, poboljšavanje odnosa i suprotstavljanje energetskim vampirima.

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

315