Slušajte svoje tijelo, svoga najboljeg prijatelja na Zemlji

 17,33

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Godine 1987. LISE BOURBEAU počela je prenositi svoje ideje u knjige kao dodatak svojim radionicama i seminarima. Njezine je knjige čitateljstvo izvrsno primilo. Njezin jednostavan i izravan pristup temama koje su naraštajima bile pogrešno tumačene i nejasne, bio je osvježavajući i dobrodošao. Gđa Bourbeau napisala je knjige koje se bave odnosima roditelja i djece, osjećajima i opraštanjem, financijskim obiljem, metafizičkim uzrocima bolesti itd.

U svijetu postoji raširena potreba za ravnotežom – na razini pojedinca i na globalnoj razini. Ljudi traže sreću i unutarnji mir. U svijetu kaosa i nesigurnosti, gdje ih možemo pronaći? Odgovor leži u nama.

LISE BOURBEAU uzet će vas za ruku i korak po korak odvesti dalje od “pakiranja vlastitog padobrana” natrag u jasan i svjež život koji plovi od Univerzalnog izvora. Ponudit će vam alat da popravite sve što je pogrešno u vašem životu i izgradite čvrste temelje za vašu unutarnju kuću – temelje koji su prostrani kao i globalno selo. U ovoj knjizi, Lisa Bourbeau će vam pomoći da izgradite intiman, koristan i čvrst odnos s najvažnijom osobom u vašem životu – s vama samima.

Godine 1998. LISE BOURBEAU bila je svjetski poznata autorica 11 uspješnica izdanih na francuskom jeziku koje su se prodale u više od 700000 primjeraka u cijelom svijetu. Knjiga “Slušajte svoje tijelo, svoga najboljeg prijatelja na Zemlji” prevedena je na engleski, španjolski,  njemački, talijanski, a sada evo i na hrvatski jezik.

SLUŠAJTE SVOJE TIJELO, SVOGA NAJBOLJEG PRIJATELJA NA ZEMLJI jednostavan je i opširan vodič koji će čitateljima pomoći da pronađu mir, ljubav i sklad. Ta je knjiga put prema Božanskom.

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor