Kako uspjeti u bilo čemu

 13,14

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Ako se trudite, daleko ćete dogurati. Međutim, za stvaran uspjeh potrebna je i mudrost. U ova trideset i dva kratka poglavlja, napisana u duhu svakodnevnog razgovora, autor Lyman Maclnnis – trener za edukaciju izvršnih rukovoditelja i kanadski poslovni guru – dijeli vrijedne upute pomoću kojih možete ostvariti svoje osobne ciljeve i postati poput jedne od onih osoba kakvima ste se do sada samo divili.

Od društvenog povezivanja, rješavanja konfliktnih situacija, pregovaranja i iskorištavanja pruženih prilika, pa do onih jednostavnih, ali neprocjenjivo vrijednih pitanja poput – kako se ne osramotiti kada se obraćate javnosti ili kako davati  ili primati savjete, Lyman Maclnnis svojim čitateljima pomaže u navigaciji kroz zamke i prilike za uspjeh u svakodnevnom životu – na poslu ili kod kuće.

Za svakoga tko je voljan marljivo raditi na svom putu k vrhu, od onih koji su tek diplomirali i započinju s radom razvrstavajući poštu u nekoj kompaniji, pa do onih koji već odavno sjede u najboljem uredu, knjiga Kako uspjeti u bilo čemu je spoj zdravog razuma i jednostavnih saznanja.

Ova bi se knjiga trebala naći u rukama svake osobe koja teži za boljim životom i spremna je uložiti trud kako bi to i postigla.

Godina

Format

21 x 13

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

217