Klopka zvana sreća

 18,45

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Jeste li i vi kao i milijuni drugih uhvaćeni u “klopku sreće”? U ovoj knjizi prodanoj u milijun primjeraka, dr. Russ Harris objašnjava da nas načini na koje obično pokušavamo pronaći sreću često čine očajnima, te vode u epidemiju stresa, tjeskobe i depresije. Međutim, uz pomoć načela Terapije posvećenošću i prihvaćanjem (ACT), znanstveno utemeljenog pristupa usmjerenog ka napretku, svi možemo izbjeći klopku sreće i pronaći istinsko zadovoljstvo u životu.

Ova inovativna i nadahnujuća knjiga naučit će vas kako: smanjiti stres i brigu, učinkovitije se nositi s bolnim mislima i osjećajima, prekinuti sabotirajuće navike, savladati nesigurnost i sumnju u sebe, izgraditi bolje odnose s ljudima, pobijediti depresiju, tjeskobu i usamljenost, poboljšati učinkovitost i pronaći zadovoljstvo u poslu, izgraditi bogat, ispunjen i smislen život.

Bez obzira nedostaje li vam samopouzdanja, suočavate li se s bolešću, nosite li se s gubitkom, imate li izrazito stresan posao, ili patite od tjeskobe ili depresije – ova knjiga će vam pokazati kako izgraditi istinsku sreću koja dolazi iznutra.

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

400

SKU: 978-953-49519-7-2 Kategorije: , Oznaka: