Mudrost nesigurnosti: Poruka za doba tjeskobe

 11,81

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

„Svi kojima je u životu potrebno ispraviti životni smjer, mogu se smatrati sretnima što će ih pritom voditi upravo ova knjiga. Onajoš uvijek ispravlja moj život, i nakon trideset godina.

Um se nalazi u kovitlacu želje da pobjegne od sebe i želje da pronađe samog sebe, i sve to u isto vrijeme. Zato se svako duhovno putovanje okončava zatvaranjem kruga. Prestravljeni um koji bježi od strahota svakodnevice susreće se s umom koji želi i traga za boljim svijetom. Kad se oni spoje, iluzija je iscrpljena i nema više smicalica koje bi još mogla odigrati.

U tom se trenutku ne otvara Raj, niti se ondje nalazi dobrostivi Bog i Njegov zagrljaj. Ima nešto još bolje – cjelovitost. Naša podijeljenost je zacijeljena.

Nekoć je um gledao kroz sve strahove i sve nade, a sada pronalazi mir u samom sebi, u stanju svijesti koje nadilazi misli. To je završna točka koja vam knjigu Mudrost nesigurnosti, poput svih drugih knjiga o istini, ne može predati lijepo omotanu i urešenu ukrasnom vrpcom. No takva knjiga može simbolički nacrtati krug za nas, što ova sjajno i čini.“

– Deepak Chopra  

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

136

SKU: 978-953-49341-7-3 Kategorije: ,