O alkoholizmu

 7,83

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Ova knjiga nije sveučilišni udžbenik niti znanstvena monografija, a ni istraživački rad ili doktorska disertacija. To je maksimalno pojednostavnjena priča ili, bolje, pričice o alkoholu i alkoholizmu, o alkoholičarima i njihovim ženama, o alkoholičarima i njihovoj djeci. To je “pučkoškolska čitanka” za učenje osnova suvremene alkohologije, koju mogu sricati i čitati svi, bez obzira na naobrazbu.

Za nju nisu potrebna nikakva predznanja. Ovu knjigu mogu razumjeti jednako dobro “i Štef i Barica kao i gospon magister i gospođa učiteljica”. To je knjiga za sve koji imaju problema s alkoholom bilo osobno ili u svojoj okolini. Pisati jednostavno, a pametno, razumljivo, a stručno, mnogo je teže nego znanstveno i učeno, ali nerazumljivo i komplicirano. To je možda, najjednostavnije rečeno, osnovno obilježje ove knjige.

Preporučujem da se knjiga tiska. Treba je preporučiti klubovima liječenih alkoholičara, članovima obitelji alkoholičara i svima koji žele razmišljati o svom ili tuđem alkoholizmu, o sebi i drugima, a u vezi s alkoholizmom. Čestitam autoru i izdavaču što misle na alkoholičare, o kojima se danas, nažalost, sve manje misli, a pogotovo o njihovim obiteljima.

Godina

Format

24 x 17

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

140

SKU: 978-953-6926-07-5 Kategorija: