Obiteljske vrijednosti

 17,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Izgradite povjerenje, postavite zdrave granice i povežite se sa svojim djetetom

 

Knjiga Obiteljske vrijednosti poznatog američkog psihijatra dr. Charlesa Sophyja intrigantan je vodič koji razjašnjava ključne aspekte obiteljskih odnosa te pruža korisne smjernice za izgradnju snažne i trajne veze između roditelja i djece

 

Tijekom posljednjih dvadeset godina dr. Charles Sophy bio je neizostavan gost u planetarno poznatoj emisiji Dr. Phil, gdje je često savjetovao ljude koji su tražili pomoć u odgoju svoje djece; od rješavanja uobičajenih sukoba na relaciji roditelj-dijete, narušenih obiteljskih odnosa i nedostatka komunikacije, problema nastalih zbog promjena u obiteljskoj dinamici i razvoda roditelja, pa do ovisnosti i maloljetničke delikvencije.

U knjizi Obiteljske vrijednosti dr. Sophy sažima svoje golemo liječničko iskustvo, koje uključuje rad s više od četrdeset tisuća djece i obitelji, kako bi pomogao roditeljima da se (ponovno) povežu sa svojom djecom i izgrade čvrstu i stabilnu obitelj kakvu su oduvijek sanjali. U njoj se dr. Sophy dotiče i nekih od najčešćih problema zbog kojih su mu se brojni roditelji tijekom tridesetogodišnje karijere obraćali za pomoć.

Knjiga dr. Sophyja „nezaobilazni je vodič suvremenog roditeljstva“ koja pruža dubok uvid u stvaranje snažnih obiteljskih vrijednosti koje pridonose osjećaju sigurnosti i sklada u obiteljskom domu.

 

„Roditelji će u ovoj knjizi nesumnjivo pronaći pregršt korisnih alata za izgradnju snažne i postojane obitelji.“

Publishers Weekly

Godina

Format

21 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

252

SKU: 978-953-372-152-1 Kategorija: Oznaka: