Opasno dobre navike

 17,50 ~ 131,85 kn

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Jen Sincero, bestseler autorica New York Timesa pogađa ravno u srž transformacije: navike i kako ih prekinuti, stvoriti, razumjeti i ustrajati u njima kao nikada dosad.

Knjiga Opasno dobre navike predstavlja prosvjetljujući i čitak pogled na navike i kako nas one čine takvima kakvi jesmo; od onih traljavih trenutaka skrivenih od tuđih pogleda do odluka koje glasno objavljujemo na društvenim mrežama (i, ovaj, često ne provedemo). Razbijanje i razvijanje navika mnogo je više od posvećenog čišćenja zubi koncem ili prestanka kašnjenja na dogovore jednom zauvijek — navike razotkrivaju naše neispunjene želje, probleme s granicama, razinu samosvijesti i nesvjesna uvjerenja i strahove.

Opasno dobre navike krasi Jenin prepoznatljiv i urnebesan stil, pružajući jedan nov i prijeko potreban pogled na opće prihvaćenu mudrost i znanost koje nam ulijevaju optimizam, ili pak pesimizam o vječitoj temi navika. Knjiga sadrži poučne intervjue s ljudima koji su uspješno osnažili mišiće svoje discipline, nov pogled na treniranje svog mozga kako bismo postali najbolja verzija sebe i jednostavan vodič za odbacivanje štetnih i razvijanje nama najvrjednijih navika unutar samo dvadeset i jednog dana.

Nije nemoguće promijeniti navike — s pomoću zdravih granica, osvještavanja svojih želja, dopuštanja sebi da ih ostvarimo te lako primjenjivog plana akcije svaki novi cilj pretvorit ćemo u radosnu naviku.

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

180

SKU: 978-953-8442-07-0 Kategorije: ,