Ponovno otkrivanje života

 13,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Novo, nadopunjeno izdanje nastavka knjige Buđenje svijesti

 

Iako je prošlo više od trideset i pet godina otkako nas je napustio jedan od najvećih duhovnih učitelja našeg vremena, Anthony de Mello (1931. – 1987.), njegova djela i dalje ne prestaju privlačiti i nadahnjivati nove generacije čitatelja diljem svijeta. Među brojnim obožavateljima tog karizmatičnog indijskog isusovca, ali i psihoterapeuta neki su od najpoznatijih suvremenih duhovnih autora poput Eckharta Tollea, Rhonde Byrne, Paula Coelha te mnogi drugi, koji su u više navrata izravno isticali De Mellov presudan trag u njihovim djelima i razmišljanju.

De Mellova posthumno objavljena knjiga Buđenje svijesti danas se općenito smatra klasikom duhovne literature i jednom od najvažnijih duhovnih knjiga 20. stoljeća.

Knjiga Ponovno otkrivanje života, nastala na temelju De Mellova predavanja održanog samo nekoliko mjeseci prije njegove smrti, nudi nam novi način gledanja na svijet i Boga koji će trajno promijeniti naše živote.

U tom smislu ovo novo i prošireno izdanje De Mellove knjige predstavlja dragocjenu dopunu njegova najpoznatijeg djela Buđenje svijesti.

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

132

SKU: 978-953-372-156-9 Kategorije: , Oznaka: