Poruke vode i svemira

 14,33

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Svijet je u stanju velike promjene. Mnogi od vas osjećaju da se mi, ljudska bića, suočavamo s raznim teškim problemima kao što su gospodarska i energetska kriza, nove bolesti koje prijete našemu zdravlju, sve veća prijetnja terorizma… Mnogi se osjećaju izgubljeno i ne znaju kako bi trebali živjeti u ovom kaotičnom svijetu.

Jedan od najvažnijih uzroka te zbunjenosti jest činjenica da nismo svjesni istinske prirode svijeta i biti života. Te nam istine pokazuje voda, odnosno ljubav i zahvalnosti koje stvaraju najpravilnije i harmoničnije kristale.

Još od djetinjstva postavljamo jednostavna pitanja: “Odakle sam došao, zašto i kamo ću otići kad umrem?” Masaru Emoto tragao je za odgovorima na ta pitanja, u četrdeset i trećoj godini upoznao vodu na jedan poseban način, uronio u proučavanje njezinih tajni i od tada je svoj život posvetio vodi. Tražeći njezinu istinu, pronašao je odgovor na glavna životna pitanja – zašto smo rođeni, zašto živimo i zašto umiremo.

Nadalje, voda ga je dovela do spoznaje o tome kakav nam način života može donijeti sreću, ili o uzvišenijem pitanju o tome kako je nastao univerzum.

Najvažniji čimbenik u stjecanju tih spoznaja bio je kristal ljubavi i zahvalnosti. Voda ga je poučila da riječi “ljubav i zahvalnost” najljepše sjaje. Mislim da će te ideje postati ključni putokazi prema kojima ćemo živjeti u nadolazećem dobu velike promjene.

 

 

 

Budite u ljubavi i zahvalnosti!

Godina

Format

21 x 15

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Autor

Broj stranica

114

SKU: 978-953-304-299-2 Kategorija: Oznake , , , , , , ,