Praktični vodič u sjećanja na prošle živote

Original price was: € 17,25.Current price is: € 15,53.

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Ljudska je duša vječna, i premda fizička smrt označava kraj jednog života, ona ujedno predstavlja i prijelaz u sljedeći život.

Kako bismo se lakše usredotočili na lekcije našeg trenutnog života, većina nas rađa se bez svjesnih sjećanja na ono što je bilo prije. No, u pravom trenutku, sjećanja na prošli život mogu nam biti od koristi. Ona mogu otkriti svrhu našeg života i pomoći nam da iscijelimo zadobivene rane. Svjesno prisjećanje na prošli život može vam pomoći i u čišćenju karmičkih neravnoteža i otkrivanju latentnih vještina i talenata koje ste donijeli iz predhodnog života. Autor predstavlja dvanaest različitih tehnika za istraživanje vaših prošlih života, koje uključuju snivanje prošlih života, gledanje u krisalnu kuglu, hipnotičke regresije koje možete izvesti sami ili s partnerom, i istraživanje akaša zapisa.

Bilo da tražite oslobađanje od starih traumatskih iskustava koja vam u ovom životu utječu na zdravlje i sreću, ili vas jednostavno zanima tko ste bili tijekom proteklih razdoblja, ovaj praktični vodič sadrži sve što vam je potrebno da istražite prošlost svoje duše.

Terapija pomoću prošlih života omogućava vam da se pozabavite temeljnim uzocima problema, umjesto simptomima. Kad upotrijebimo tehnike iscjeljivanja pomoću prošlih života, možemo sada iscijeliti “bolest” koja je možda bila prisutna tijekom mnogih prethodnih života.

Godina

Format

21 x 13

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

205

SKU: 978-953-289-019-8 Kategorija: Oznake , , , ,