ŠAMANSKA KNJIGA ŽIVLJENJA I UMIRANJA-Alati za iscjeljenje tijela, uma i duha

 23,00

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

“Drevna mudrost u dvanaest priča o transformaciji i rastu.”
-Joe Dispenza, autor bestselera Stvorite novo ja

Jedan od pionira u području energetskog iscjeljivanja i šamanizma prepričava dvanaest priča o čudesnim iscjeljenjima;
dvanaest priča u kojima ljudi kroz upotrebu šamanskih energetskih tehnika doživljavaju nevjerojatna fizička i emocionalna iscjeljenja.
Upoznajte plesačicu koja je jedva mogla hodati sve dok nije prošla kroz seriju tretmana s Villoldom, poslovnu ženu koja se oslobađa
glavobolja i otkriva prednosti integriranog unutarnjeg života, te mladu ženu koja se suočava sa svojom prošlošću i oporavlja od paralizirajuće depresije.

Svaka od ovih priča utemeljena je na Villoldovom iskustvu kao iscjelitelja, tradicionalnog stručnjaka za mentalno zdravlje i sljedbenika starosjedilačke mudrosti i predaja iz cijelog svijeta.
Konačno, Villoldo pokazuje kako šaman pomaže otkriti našu vlastitu sposobnost za samoiscjeljenje.
Upoznaje nas s fizičkim, mentalnim i duhovnim bolestima te predstavlja tehnike koje nas mogu iscijeliti, obnoviti i učiniti potpunima.

Alberto Villoldo, je psiholog, medicinski antropolog i autor koji je učio umijeće iscjeljenja od amazonskih i andskih šamana kroz više od dvadeset i pet godina. On vodi Four Winds Society, u kojem obučava pojedince tehnici energetske medicine i povratka dijelova duše.

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

,

Broj stranica

201

SKU: 978-953-7907-71-6 Kategorije: ,