Tajne privlačnosti – univerzalni zakoni ljubavi, seksa i romantike

 17,91

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Ovaj je svijet centrala koja vam neprestano vraća vašu energiju – to je neizbježna činjenica Zakona privlačenja. U karijeri, financijama, domu i odnosima uvijek ćete doživljavati vanjsku sliku energije koju sami svakodnevno stvarate.

Sandra Anne Taylor u ovoj jedinstveno zanimljivoj knjizi otkriva kako Univerzalni Zakoni – i čak kvantna fizika – određuju smjer vaše ljubavne sudbine. Energija je središte sveg života, a vaša energija je središte svega što privlačite. Tu energiju projicrate ispred sebe u vremenu i prostoru te na taj način određujete koga ćete sresti, kao i dinamiku bilo kojeg odnosa.

U knjizi Tajne privlačnosti otkrit ćete što čini vaše osobno energetsko polje, kako ga odašiljete i zašto na vaše veze utječe mnogo više nego vaš izgled, intelekt ili financijska situacija. Neovisno o tome imate li partnera ili ga tražite, imate moć promjeniti svoju energiju po pitanju veza i ostvariti intimnost, uzajamnost i istinsku ljubav koju zaslužujete!

Najviša namjera ljubavi jest širenje na svakoj točki puta, a ljubav će se širiti ako joj se pruži i najmanja prilika za to – od svojega izvorišta (Boga) do svojega odredišta (vašeg srca).

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

231