Tijelo koje diše: Istraži snagu svog daha

 19,90

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Rođen s poteškoćama u disanju i bolujući od astme kao dijete, Robert Litman je posvetio više od trideset godina proučavanju daha i kretanja kako bi pronašao načine savladavanja raznih trauma i pomogao ljudima da dišu i žive bolje, oslanjajući se ponajviše na metode Butejko i Continuum. U ovoj knjizi nudi vodič za svjesno disanje kako bismo smanjili stres, ublažili napetosti, vratili dah u njegovo prirodno stanje ravnoteže i otvorili srce. Pokazat će nam kako poboljšati kvalitetu svog života, ublažiti simptome astme, hrkanja, apneje, nesanice, tjeskobe, napadaja panike, probavne teškoće i umor. Predstavljene tehnike naučit će vas kako podržati i zaštititi svoje tijelo i dišni sustav, a svjesnim dahom, kretanjem i jasnim razumijevanjem anatomije i disanja usvojit ćete nove zdrave navike.

“Bez obzira na to jesmo li toga svjesni, nikada ne znamo hoćemo li još jednom udahnuti. Svaki je dah svet; dah je dar koji donosi život. Kad sudjelujemo u dinamici kretanja daha i tijela, otkrivamo da je dah proces, a ne fiksan obrazac.”

O autoru:

Robert Litman gotovo je četrdeset godina učitelj kretanja strukturalne integracije uz primjenu načela rolfinga i Continuuma. Poučava anatomiju i fiziologiju sa stajališta kretanja i edukator je disanja prema Butejku te je podučavao umjetnike, glazbenike, zdravstvene stručnjake, sportaše, aktiviste, osobe sa zdravstvenim problemima, umirovljenike i ljude zainteresirane za dah kao put osobnog i duhovnog rasta, ponovno uspostavljajući zdrave ritmove disanja, strukturalno poravnanje i koordinirano, koherentno kretanje.

Živi na otoku Vashon u Washingtonu i vodi radionice, webinare te održava privatne seanse kretanja i disanja, lokalno te diljem svijeta, uključujući šestomjesečnu internetsku edukaciju Breathable Body. Za više informacija posjetite thebreathablebody.com.

Godina

Format

23 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

296

SKU: 978-953-267-588-0 Kategorije: ,