Ultraum – Jednostavan način da pobijedite depresiju, riješite se stresa i osnažite svoj um

 26,00

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Osjećate li mentalno zasićenje? Mentalno zasićenje poznato je i pod nazivima depresija, anksioznost, gubitak pamćenja, konfuzno stanje, ADHD, autizam i mnogim drugima. Premda je ne vidimo, ta tiha epidemija već je zahvatila više od milijardu ljudi diljem svijeta.
Ako je odgovor na neko od sljedećih pitanja potvrdan, možda i vi patite od mentalnog zasićenja. Osjećate li se depresivno, potišteno i nemate motivacije? Je li vam gotovo nemoguće usmjeriti se i usredotočiti? Jeste li često tjeskobni, zabrinuti ili shrvani stresom? Osjećate li kao da vam je um okružen maglom pa ne možete jasno doživjeti svijet?

No nije sve izgubljeno. U knjizi Ultraum Mark Hyman, autor knjige s popisa uspješnica New York Timesa, pokazuje vam da, ako se želite riješiti mentalne zasićenosti, morate najprije izliječiti svoje tijelo. Dr. Hyman predstavlja jednostavan šestotjedni plan zasnovan na načelima novog područja funkcionalne medicine kojemu je cilj da nam se vrati zdravlje, da razbistrimo misli, budemo usredotočeni, imamo dobro raspoloženje, osjećamo se smireno, samouvjereno i samopouzdano te da budemo dobro raspoloženi.

O autoru
Dr. Mark Hyman predsjednik je Instituta za funkcionalnu medicinu i dobitnik Nagrade Linus Pauling za 2009. godinu. U Lenoxu u Massachusettsu osnovao je Centar za UltraWellness. Jedan je od autora knjiga Ultraprevention, s popisa uspješnica New Yorku TimesaThe UltraSimple Diet i The UltraMetabolism Cookbook.

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

524

SKU: 978-953-0-62002-5 Kategorije: ,