VAŠE TIJELO VAPI ZA VODOM

 21,00

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Niste bolesni, žedni ste! Ne liječite žeđ lijekovima! Ova knjiga objašnjava novo otkriće da je nedostatak vode u tijelu – kronična dehidracija – glavni uzrok mnogih bolnih degenerativnih stanja, kao što su astma, alergije, visok krvni tlak, prekomjerna tjelesna težina i neki emocionalni problemi, uključujući i depresiju.

Naučit ćete kako pomoću vode možete:

* Spriječiti prerano starenje
* Otkloniti bolove, uključujući žgaravicu, umbago, artrozu, kolitis, anginozne bolove
i migrenu
* zliječiti astmu za nekoliko dana, prirodno i trajno
* Smanjiti krvni tlak bez diuretika ili drugih lijekova
* Smršaviti prirodno i lako, bez posebne dijete

“Počelo je s jednim pacijentom koji je jedne noći dobio neizdržive bolove od čira. Doktor ga je liječio s 500 ccm vode. Njegov bol je popustio, a potom i potpuno nestao. Liječnik je bio tako impresioniran da je pacijentu odredio terapiju od dvije čaše vode šest puta dnevno i time postigao “kliničko” izliječenje napada čira.”
The New York Times, znanstvena rubrika

“Posebno me impresioniralo jasno objašnjenje dr. Batmanghelidja kako je nedostatak vode primarni uzrok hipertenzije, od koje boluje 50 milijuna Amerikanaca.”
Julian Whitaker, dr. med., Health & Healing

“Knjige dr. Batmanghelidja pune su zdravog razuma i ispravnih medicinskih savjeta. Njegov način liječenja dolazi do srži problema, do uzroka bolesti i nitko tko ih je imao sreće pročitati neće požaliti što ih je kupio.”
dr. sc. Laurence A. Malone, dr. med., dekan za akademske poslove, The learning Center for College sciences, Ohio

“Hvala vam na vašem pravovremenom savjetu da za liječenje svoje astme koristim kombinaciju soli i vode… koja ne samo da je smirila moj kašalj, nego ga je u potpunosti uklonila. Hvala vam još jednom što ste s nama podijelili takve uvide u složene probleme.”
Jose A. Rivera, dr. med.

“To je dobro napisana knjiga koju je lako razumjeti. Mislim da bi ovu knjigu trebalo uvrstiti u obaveznu lektiru u svim osnovnim, srednjim i visokim školama. Ona će spriječiti nastanak mnogih bolesti i tegoba bez gotovo ikakvih dodatnih troškova.”
Hiten Shah, dr. med. klinika San Jacinto, Kalifornija

Godina

Format

23 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

216

SKU: 978-953-7903-66-4 Kategorije: , , Oznaka: