Veliki biocentrični dizajn

 18,45

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Konačno objašnjenje načina kojim svijest oblikuje strukturu svemira

Došlo je vrijeme za novi sveobuhvatni pogled na veliki biocentrični dizajn koji upravlja našim svemirom. Upravo se to nalazi pred vama. Kao što ćete vidjeti, ova knjiga priča našu priču načinom koji se oslanja isključivo na prirodne znanosti. Jednadžbe i slične detalje stavili smo u dodatke, jer znamo da će brojni čitatelji zatvoriti knjigu čim vide simbol drugog korijena. Zato što želimo, iako je strogo znanstveno, da ovo istraživanje bude zabavno i općoj javnosti  konačno, svi smo postavili pitanja na koja ova knjiga odgovara, osnovna pitanja o životu i smrti, o funkcioniranju svijeta i razlogu postojanja.

Ova knjiga nije puka strijela koja ukazuje na šokantna otkrića posljednjih poglavlja. Pa ni na potpuno zapanjujuće znanstvene dokaze da vrijeme, stvarnost i egzistencija uopće ne postoje bez promatrača. Knjiga je zapravo putovanje osmišljeno kako bi zadivilo i nadahnulo otkrivanjem funkcioniranja svemira i našeg položaja u njemu.

Dakle, da, očekujte vatromet na kraju, gdje će staru paradigmu odlučno zamijeniti nova. Ali praćenje razvoja ove nevjerojatne priče putovanje je koje je nagrada samo po sebi, s iznenađenjima na svakom koraku.

A počinje gdje biste najmanje očekivali, u poznatom, iako i dalje zbunjujućem svijetu jednostavne svakodnevne svijesti.

– Robert Lanza

Godina

Format

21 x 14

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

368

SKU: 978-953-49341-8-0 Kategorije: ,