Yoga – istina, put, spoznaja, potreba i život 21. stoljeća

 14,33

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Autor je knjigu namijenio doslovno svakomu čovjeku jer može biti od velike pomoći svima, bez obzira na trenutno razvijenu svijest pojedinog čovjeka i bez obzira na vjersku opredijeljenost.

Knjiga će svakome čovjeku pomoći da putem filozofije i psihologije života – yoge – podigne svoju svijest i na taj način učini svoj život kvalitetnijim i uspješnijim, ali i da se što više moguće približi Bogu, spozna božansko postojanje, pa možda i ostvari savršenstvo. Osim toga, knjiga će svakome pomoći da otkrije svoju osobnost, dokuči što mu je učiniti u ovom zemaljskom (prolazno) životu, a onima koji su na pravome putu, pomoći će da što prije dođu do cilja, dok će onima koji su s pravog puta skrenuli te osjetili patnju, bolest (fizičku ili psihičku) pokazati, da se na pravi put vrati.

To je istinski smisao i cilj ove knjige u kojoj autor iskreno otkriva svoj životni put kojim je kročio dok nije došao do istinske spoznaje. Knjiga na zanimljiv način daje odgovore, pokazuje kako smo svi mi ljudi na Zemlji kao jedinke, ali i čitavi narodi “sami krojači svoje sudbine” pri čemu se autor osvrće na uzroke i posljedice zbivanja nemilih događaja koji su obilježili kraj 20. stoljeća na Balkanu – sjecištu putova, kultura, religija i interesa Istoka i Zapada.

Godina

Format

21 x 15

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

Broj stranica

156

SKU: 978-953-55619-0-3 Kategorija: Oznake , , , , ,