Zašto te zovu Srna

 17,13

CIJENA s uključenim PDV-om
Količina
Kupovinom 1 knjige ostvarujete 2 nagradna boda
Opis

Po osobnom priznanju, Darijo Srna cijeloga se života samo želio dopasti ljudima. I u tome je bio – i ostao! – veoma uspješan. U Hrvatskoj i Ukrajini danas uživa u statusu nogometnog besmrtnika, iako njegovo hrvatstvo i ukrajinstvo nije pitanje krvi i nasljeđa, nego slobodnog izbora zbog kojeg je oduvijek plaćao visoku cijenu.

Zašto te zovu Srna priča je o jednom životu zbijenom između dva rata, o ranjivom dječaku koji je to ostao i u zrelim godinama, kojemu se povijest uporno vraća i od koje stalno pokušava pobjeći, storija koja obilato i s lakoćom nadmašuje sve naoko slične ispovijedi slavnih sportaša. Darijo Srna ispričao ju je uz pomoć Milane Vlaović. Znate ono kad se dvoje velikih igrača razumiju isprve i bez puno kompliciranja? E takav je to tandem fantazista iz veznog reda koji spaja nogomet i književnost.

Ivica Ivanišević

 

Darijo Srna fenomenalan je čovjek, veseljak i uvijek spreman pomoći drugima. Od prvoga dana kad sam došao u reprezentaciju, uzeo me je pod svoje. Prošli smo dosta toga kao suigrači i uvijek sam se mogao pouzdati u njega kao kapetana. O njemu mogu reći samo sve najbolje i kao o čovjeku i kao o sportašu. Moj prijatelj.

Luka Modrić

 

Darijo Srna jednako je iskren i strastven u ovoj knjizi kao što je i u životu.

Aleksander Čeferin, predsjednik UEFA-e

 

Ovo je knjiga o Dariju Srni – velikom kapetanu, velikom igraču i predivnoj osobi. Darijo je

prošao dug i lijep put s timom postavši srce, simbol i živuća legenda Šahtara.

Rinat Ahmetov, predsjednik FK Šahtara

Godina

Format

24 x 16

Uvez

Mekani

Izdavač

Autor

,

Broj stranica

268

SKU: 9789535205524 Kategorija: Oznaka: